Onze aanpak

Wij bieden cursussen en opleidingen waarin de sensorische informatieverwerking en de invloed daarvan op het gedrag centraal staan. 

Wij verbinden kennis over de zintuigen en kennis uit onderzoek met ervaringen uit de praktijk tot praktisch toepasbare scholing. Daar heb je op je werkplek meteen iets aan!

Ons onderwijs

Ons klassikaal onderwijs is een combinatie van zelfstudie en cursusdagen. Voorafgaand aan elke cursusdag nemen we je in onze online leeromgeving mee door de theorie. Zo is er tijdens de cursusdag zelf ruimte om met elkaar de diepte in te gaan en om praktisch aan de slag te gaan. We hebben daarin volop aandacht voor jouw individuele leerproces. 

Onze cursussen en opleidingen zijn gericht op professionals in zorg en onderwijs. We denken graag mee welke cursus voor jou op dit moment het meest geschikt is. We bieden zo professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Naast de algemene opleiding en cursussen over sensorische informatieverwerking bieden we ook verdiepingscursussen voor het werken met sensorische informatieverwerking bij specifieke doelgroepen. Mensen met autisme, mensen met een verstandelijke beperking, huilbaby’s, kinderen met hechtingsproblematiek of trauma.

Verder bieden we een cursus speciaal voor zorg- en onderwijsprofessionals over prikkelverwerking in de klas. We hebben ook een cursus waarin je van een architect informatie krijgt over prikkelverwerking in de gebouwde omgeving en hoe je die kennis toe kunt passen op je eigen werkplek.

Onze laatste artikelen