In de bres voor BangladeshBij Kenniscentrum SIEM omarmen we niet alleen de kracht van kennis, maar ook de kracht van delen en solidariteit. Twee van onze docenten, Inge Klaver en Kirsten de Zwart, hebben samen met Nicole van Brunschot, de visionaire oprichter van “In de Bres voor Bangladesh,” en Sandy, hulp geboden in het inspirerende Bangladesh.

Op deze reis was onze missie is het bieden van educatieve ondersteuning aan gehandicapte kinderen in het zuiden van Bangladesh. We hebben veel kennis gedeeld, maar vooral ook onmetelijk veel warmte gekregen.

Met de gulle donaties hebben we hulpmiddelen gefinancierd, waaronder rolstoelen, looprekken, therapie- en spelmateriaal. Deze essentiële hulpmiddelen zullen het dagelijks leven van deze kinderen verrijken en hen helpen om hun volledige potentieel te bereiken.

Bij Kenniscentrum SIEM zijn we trots op de inzet van onze docenten en de verbondenheid met “In de Bres voor Bangladesh“. Samen maken we een verschil in de wereld, stap voor stap. Blijf ons volgen voor meer inspirerende verhalen over de kracht van kennis, mededogen en samenwerking. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken!


Onze laatste artikelen